Att bo eller inte bo, det är frågan: Del två

Väntar på ett kontrakt att skriva på, sen väntar vi på att det blir den 1a Juli, och sen väntar vi inte längre… För då… FLYTTAR VI!

Var och tittade på ettan i Edsberg, och fan om den inte var riktigt schysst. Stort kök (med ugn och frys!), badrum med badkar, en riktig hall, stor balkong och ett (relativt) stort rum. Jag tror inte det är många som kan förstå lättnaden vi känner över att få mer yta att leva på. Två personer på 23 kvadrat, med enbart en kokvrå, är inte så mysigt som man kan tro alla gånger. Eller… Klart det är mysigt, men fan så trångt!

Hur som helst, den stora stenen på bröstet har rullat av, och vi kan slappna av en smula. SSSB kommer inte hänga över våra huvuden längre, istället går vi med i lilla, mysiga Sollentunahem. Även om vi preliminärt bara kan bo i den här lägenheten fram till Mars nästa år, så ger det oss gott om tid att hitta en ny, större lägenhet. Vi siktar på i alla fall minst en tvåa, helst en trea. Kanske till och med ett förstahandskontrakt, med lite tur :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.