15 minutes of fame

Nja, lite mer än så har syrran väl redan fått, och det ser inte ut som att det kommer sluta än på ett tag heller. Hennes band, Those Dancing Days, fortsätter jobba på stenhårt. I höst ska de spela i England och lite senare ska de börja spela in sin första fullängdare, uppföljaren till deras självbetitlade EP som släpptes tidigare i år. De är Metros gullegrisar, och till och med DN rapporterar hur de “tog Sverige med storm” under våren och sommaren.

Om du inte redan hört dem, surfa in på deras MySpace eller stöd bandets fortsatta utveckling genom att köpa skivan (finns på CDON och Ginza). De är dessutom riktigt bra live, så om du får chansen att se dem spela, tveka inte att ta den!

[youtube ILuNZYmAs5o nolink]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.