Båten Anna

Min alldeles underbara flickvän ställde precis en väldigt aktuell fråga: “Kan Boten Anna verkligen bli sämre?

Svaret är ett rungande ja!

Alla känner väl vid det här laget till Basshunters “Boten Anna“, förra årets sommarplåga. Well, nu har vår egna Basshunter slagit sig in på den brittiska topplistan, med en engelsk omarbetning av nämnd låt. “Boten Anna” har blivit “Now You’re Gone“, och har ingenting som helst med original-texten att göra. Musiken är precis likadan… Tyvärr.

Hur detta skämt kallat musik kan toppa NÅGON som helst lista övergår mitt klena förstånd. Är det vad kultursveriges föreståndare, de tappra 27, tycker att vi ska betala för? Är det här ens kultur? Eller har Abu Graihb ynglat av sig till Sverige, och infiltrerat våra radioapparater?

Jag kanske, 22 år fyllda, är för gammal för att förstå. Jag kanske inte har någon musiksmak. Eller så ser jag det för vad det är: skit.

1 thought on “Båten Anna

  1. Hey, vi hoppas grymt mycket att inga du känner blir tvugna att dra ner sig i skiten för att nå toppen, jag har lyssnat på din syrras band, och jag kan säga att jag diggar dem mer än jävla bass hunter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.