HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖST!

Sådärja, så var det höst igen. Äntligen får man ha varma, sköna tröjor på sig. Äntligen visar träden någon annan färg än fantastilöst grön. Äntligen har solljuset lite karaktär på morgonen, istället för att skarpt och svettigt bränna genom gardinerna på morgonen. Det här är min årstid, och alla ni “åååh, jag vill ha äckligt varm sommar och bada på vassa stenklippor i kallt alg-vatten”-svenskar kan bara sätta sig ner och hålla käft. Det här är min årstid. Jag har bara en, och den är dessutom kortare än er, så lite kan ni väl offra er?

Dock, med hösten kommer även slit och släp, med jobbet som varvar upp igen efter värme-koman och gym och TV-kvällar och planering inför julen. Va? Tycker ni jag är tidig? Säg det till ungarna som ringer på dörren för att sälja jultidningar när Augusti knappt hunnit slå över till September.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.