Klimatskämtet

Detta jävla tjat om klimatet… För i helvete, människor! Inte tror man väl på forskarna när det bara är att titta ut genom fönstret för att se vart den så kallade “uppvärmningen” tagit vägen. Det förstår väl vem som helst som gått utanför dörren den senaste veckan att nördarna som sitter inne på sina kontor och i sina laboratorier inte vet vad de snackar om. Om de tagit några promenader under alla sina år av utbildning kanske de hade fattat lite bättre. Hur kan de titta på alla sina gamla mögliga isprover och sina dammiga träringar och besluta att vi, mitt i vargavintern, måste böja oss dubbelt för att förhindra “global uppvärmning”? Strunt!

Det kanske är deras vita rockar och tweed-kavajer? De kanske är så varma att alla dumma forskare tror att hela världen är varm också? Här har jag litat på det de sagt och struntat i att köpa en ordentlig vinterjacka, och se nu hur bra det blev. “Uppvärmning”, my ass! En HEL VECKA med minusgrader! Låter det som någon slags “uppvärmning” för er?

Data hit och data dit… Jag har minsann också en termometer. Vem bryr sig om hur kallt det var på 1800-talet, det är ju NU de påstår att jorden blir varmare. “Påstår”, ja, för det fattar ju vem som helst att det är industrin som ligger bakom. De och deras lobbyister. De vill bara sälja mer… mer… ja, vad fan det nu är de säljer, så de mutar Obama och Al Gore och danskarna för att få dem att hålla skenet uppe. “Vi skapar jobb” säger de, vadå för jobb undrar jag. Utveckla elbilar eller? Kul jobb…

Nej, nu får ni fan ta och skärpa er. Sluta lita blint på alla “forskare” och titta ut genom fönstret. SNÖ! IS! KALLT! Ingen jävla uppvärmning där, inte!

Detta inlägg består av så kallad “sarkasm” (ibland även felaktigt kallat “ironi”), och bör inte tas på allvar. You have been warned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.