Att bo eller inte bo, det är frågan

Letar lägenhet för fullt, måste ha någonstans att flytta när jag slutar plugga. SSSB kräver att man läser minst 10p per termin för att få bo kvar, och jag har ingen lust att plugga mera nu. Har blivit erbjuden jobb på min praktikplats, och det känns som ett väldigt bra ställe att jobba på.

Ska åka och titta på en lägenhet idag, andrahandskontrakt, i Sollentuna. Visserligen bara en etta, men fortfarande stor i jämförelse med hur mycket plats vi har nu. Schyssta kommunikationer också, jobbar jag kvar i stan går det en direktbuss som går praktiskt taget från dörr till dörr. Bara att hålla tummarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.