Do the shuffle!

Insåg att “fan, jag har ju rate:at ganska mycket musik nu”, så jag har äntligen förstått charmen med iTunes Top Rated på shuffle. All den musik man tycker bäst om att lyssna på, och spänningen i att inte veta vilken nästa låt blir. iTunes bjuder också på en del ganska bra blandningar också, vad sägs om brutal glam-hardcore följt av nyskapande poesi-rock? Eller Pains cover på Björks ‘Play Dead’, följt utav Clint Mansells ‘Holy Dread!’ (det rimmar ju!)? Och djupt nere har nog Tools ‘Vicarious’ och Nine Inch Nails ‘Starfuckers Inc.’ en del gemensamt också.

Dessutom blir det lite läskigt när jag, mitt i skrivandet, hör iTunes spela Tools ‘Part Of Me’ där Maynard sjunger “I know you better than I know myself”. Ibland är det precis vad jag misstänker att shuffle-funktionen gör…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.