Hexbox360

Har nyligen fastnat för HexicHD, ett Live Arcade-spel som följde med mitt Xbox360. Det är en sorts pussel-tetris med hexagonala block som man ska para ihop minst tre i taget för att de ska försvinna från spelplanen. Att spela med tidsbegränsning är jävligt roligt, då det är precis lagom stressande och inte alltför svårt i början.

Hexic HDMan märker ganska fort hur man, efter en liten stund, slår igång taktik-delen av hjärnan och börjar varva ordentligt. Ur virrvarret av färger och former dyker det upp mönster, och ur mönsterna kommer möjligheter. Att vara tre steg före i planeringen hjälper stort.

Det må vara ett litet spel, men det är ack så beroendeframkallande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.