Operation Vårstädning: Status Complete

Så, då var det rent! Äntligen, för det tog fanimig en vecka :)

Golvet är svabbat, allt gammalt skräp är bortstädat (Har slängt säkert en kubikmeter datordelar och tillbehör) och hela lägenheten luktar rent.

Ny skärm har jag fått också. Den gamla slocknade ju helt spontant, några månader gammal bara. Registrerade ett serviceärende i tisdags och fick den levererad raka vägen till dörren av posten idag. Snacka om service! Även min iPod ska nu äntligen vara på väg, efter cirka en och en halv månads daltande med dumskaft till danskar. Suck… Blev även en svart istället för en vit, eftersom den vita jag hade beställt naturligtvis var slut när de väl fått arslet ur pölsan och bestämde sig för att skicka den riktiga. Fast lika glad för jag är det, för den svarta är jävligt snygg. Inte lika snygg som en svart Nano, men med 10ggr utrymmet kanske man överlever.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.