Vårstädning!

Farsan kom förbi idag, och hjälpte oss att sätta upp två Lack-hyllor från IKEA vi haft ståendes sen i vintras. Vi har nu 2st 110cm långa hyllor med enbart DVDer. Och då är det inte inräknat serieboxar, specialutgåvor och liknande som står i en Billy-hylla bredvid. När man ser det såhär, så inser man hur jävla mycket film man samlat på sig genom åren.

I veckan ska det dessutom rensas ut en massa skräp, så om det är någon som är intresserad av lite gammal datorhårdvara så är det bara att säga till :)

Som en fotnot kan jag ju tillägga att jag skriver det här på min TV, då min riktiga skärm helt spontant slutade fungera. Powerlampan lyser konstant, vare sig den är på eller inte, och jag får ingen bild överhuvudtaget. Riktigt jävla skumt. Nu är frågan om jag får den utbytt eller om jag kan lämna in den på service nånstans. Risken finns att jag måste skicka den med posten, men orka jaga upp en låda och packmaterial? Dock vill jag säga att TVn, en 32″ Samsung, fungerar finfint som datorskärm. Den kör till och med HD-upplösning :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.