26 days and counting…

26 dagar kvar tills vi flyttar. Var inne på SSSBs kontor idag och sa upp lägenheten. Hade egentligen åkt på en och en halv månads dubbel hyra, men tjejen jag pratade med var schysst och klippte den halva månaden. Bara en månads dubbel hyra, alltså. Inte så hemskt farligt, faktiskt.

Börjar bli lite nervöst, har trots allt hunnit slå ner en del rötter här i Sickla. Dock verkar det vara ett rent underbart område vi ska flytta till. En Ica Supermarket riktigt nära, pizzeria och kiosk till hands och bussen går direkt till centralen från precis bakom huset.

Det känns som att det här kommer bli hur bra som helst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.