Inflyttningsfest i Malmö

Drog iväg tidigt i lördags morse, kom hem sent i söndags. 8 timmar i en bil under försommarens största värmebölja är inte helt roligt, även om vi satt i en rätt ny Volvo med AC. Hjälpte inte heller att pollenallergin satte igång på riktigt och att jag var uttorkad och hade huvudvärk hela vägen ner. Väl där hade vi dock ganska roligt, träffade massor med människor och festade i Roys riktigt schyssta tvåa strax utanför Malmö.

Vägen hem tänkte jag spendera med iPoden och ett antal Babylon 5-avsnitt, men av någon anledning ville den inte starta! Jag misstänkte att den hade råkat aktivera i väskan, och spelat slut på batteriet, men när jag satte den på laddning när jag kom hem så var den nästan fulladdad. Mycket underligt.

Mina eskapader med att få Last.fm scrobbling att funka ifrån iPoden fortsätter också. Snackar lite med utvecklarna av nya beta-klienten och försöker hjälpa dom få det att funka, samtidigt som jag utreder buggar med iSproggler-folket. Inget program funkar helt och fullt, men med iSproggler kan jag åtminstone uppdatera manuellt. Helst vill jag ju att Last.fm-klienten ska kunna sköta automatiskt uppdatering, men det verkar vara ett bra tag kvar på den biten, tyvärr.

Den stora flyttdagen närmar sig med stormsteg. Imorrn ska Malin och jag till Ikea och titta på soffa, och kanske en större säng. Midsommarhelgen tänkte vi använda till packning.

1 thought on “Inflyttningsfest i Malmö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.