Kan du klockan?

Skolministern borde göra en allvarlig undersökning, för jag misstänker att stora delar av ungdomarna som gick ut gymnasiet för några år sen aldrig fick lära sig klockan. Varför tror jag det? Jo, för trots att jag bokat alla tvättmaskinerna i tvättstugan, så är det nån jeppe som gått och lagt in sin tvätt ~10 minuter innan min tvättid började.

Visst, om personen råkat spruta ketchup över hela lägenheten en kvart innan släkten ska komma och hälsa på, och skrivit en lapp och ursäktat sig så hade jag kanske kunnat avvara en maskin av fyra. Men verkligen inte när personen helt kallt gått in, läst bokningarna och skitit i dem – eller helt enkelt skitit i att kolla alls – stoppat in sin tvätt och gått därifrån utan ett ord. Nej, gör man så, då får man sin blöta, halvtvättade tvätt i en korg. Svårare än så är det verkligen inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.