Sista inlägget före flytten!

Så var vi då äntligen här. Sista dagen i Sickla. Sista dagen i vår lilla etta. Sista dagen söder om stan. Sista dagen med alla studenter.

Så. Jävla. Skönt!

Precis packat ner alla datortillbehör utom själva datorerna, det mesta porslinet, böcker och DVDer, kläder och spriten. Hallen är smockfull med lådor, men vi är nästan, nästan färdiga. Imorrn klockan tolv kommer Malins brorsor med flyttbil och sen bär det av mot Edsberg och nya lägenheten.

Nu måste jag nog gå ut och ta en nya frisk, dammfri luft. Hela halsen kliar och jag känner konstant för att nysa. Man blir lite krypig i kroppen av att se hur mycket damm det ligger över, under och runt omkring allting.

Nästa gång jag skriver blir det ifrån Sollentuna. Smell ya later!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.