Första inlägget efter flytten!

Så var vi då äntligen här. Första dagen i Sollentuna. Första dagen i vår (lite större) etta. Första dagen norr om stan. Första dagen med alla barnfamiljer.

ZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzz………..

Huh? Va? Ja, just det. Packa upp, montera och möblera skulle jag göra. Första natten i nya lyan blev inte så lång, och det var lite kärvt att somna. Med värkande leder, svettig och varm var det inte så lätt att slappna av, utan jag låg mest och vred på mig. Allting kändes som en extra lång, bökig semester och jag låg mest och undrade “när ska vi åka hem till Sickla igen?”

Nu har vi dock fått upp bokhyllor, köpt en soffa, skruvat ihop skrivbordet och fått igång TV och Internet. Bara högtalarna kvar, så vi kan få lite musik att inspirera oss. Lägenheten är överlag väldigt bra upplagd. Med lite trixande gick vårt enorma skrivbord in alldeles lagom med vår nya, lika enorma TV-bänk. Liten bokhylla och byrå gick in i hörnet bakom dörren, och där kommer Malin antagligen få ha alla sina sy-grejer. I köket fanns redan ett barbord med stolar, så till och med en egen lite syhörna borde gå, vilket kommer göra Malin överlycklig.

Till råga på allt så har vi dessutom en stor och fin balkong! Malins brorsa, som bor på elfte våningen i huset mittemot, har visserligen lite bättre utsikt än oss på andra våningen, men det är ändå tveklöst bättre än att titta rakt in på en loftgång i Sickla.

Nej, nu måste jag nog rycka mig själv lite i kragen, stänga av skärmen och börja fixa lite mer i lägenheten. Alla grejer kommer inte packa upp och sortera sig själva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.