En bra början

Dagen började med att bussen fick motorstopp ett par kilometer ifrån Kista centrum, vilket resulterade i en lerig och blöt morgonpromenad till jobbet. Egentligen började dagen redan igår kväll, då vi var tvungna att rensa ur ALLA skåp och lådor i köket i förberedelse för Anticimex bejublade intåg. Tydligen har någon klant fått med sig kackerlackor hem från mallis, så nu måste hela huset saneras. (8 * 14) – 1 lägenhetsinnehavare är troligtvis mindre än glada.

Morgonen har fortsatt med att jag utsatte mig för en SD-anhängares imbecilla babbel, då han inte tyckte helt om en av DNs ledare från igår. Istället för att sakligt och med försök till objektivitet nedmontera hennes argument, sänkte han sig till sedvanlig SD-nivå och attackerade henne personligen istället. Om man nu blir attackerad för något man påstår inte är sant, borde man inte då försöka bevisa motsatsen istället? Eller är det bara jag..?

Idag är min sjunde arbetsdag på nya jobbet som konsult på Ericsson. Jag trivs väldigt bra än så länge, med trevliga kollegor och bra miljö. Jag inväntar spänt min första lönespecifikation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.