Kattnytt

Nu har Damian äntligen börjat inse att det här är hans hem nu. Det här är husse och matte som älskar honom, matar honom och reder ut alla tovorna i pälsen. Han stryker nyfiket runt hela lägenheten, tittar och nosar på allting nytt och är väldigt lekfull och glad. Tyvärr är han dock fortfarande väldigt skygg, och det är bara när han verkligen känner för det som man får klappa honom alls. Tydligen känner han för det lite extra när vi äter mat :)

Andra veckan på jobbet har gått bra, men har fortfarande inte speciellt mycket att göra. Försökte köra Security Sally, nån slags interaktiv digital säkerhetskurs för Ericsson-anställda, men den kraschade efter bara nån minut. Framöver verkar det vara tänkt att jag huvudsakligen ska vara en del av Volvo Ocean Race-projektet, där vi står för IT och nät åt teamet. Ganska spännande, speciellt som Ericsson bygger sin egen båt själva mitt inne i Kista.

Det börjar dra ihop sig för ny dator nu också. Funderar på avbetalning, så att jag slipper vänta på att jag faktiskt har pengarna innan jag spenderar dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.