Säg något bättre än en katt som spinner i knät…

…Och jag behöver inte tveka att kalla dig en lögnare!

Satt och tittade på näst senaste avsnittet av Prison Break (fan, har inte hunnit hänga med sen säsongsstarten, illa illa) när Damian helt spontant klättrade upp över mina ben och upp i soffan, för att lägga sig och mysa mot kuddarna. Det är första gången han vågat sig upp i soffan med mig i den (han har gjort det tidigare när Malin suttit i den), och dessutom låg jag över hela soffan. Vanligtvis kommer han inte gärna för nära människor, nu klättrade han helt lugnt rakt över mig. Väl där satt han och myste och blev klappad, innan han somnade till en stund med huvudet mot mitt knä (ja, mitt hjärta smälte totalt).

Nu har han somnat ensam i soffan, och mina planer på att se det senaste avsnittet också grusades totalt. Jag har inte hjärta att väcka honom!

Jobbet fortsätter att gå bra. Bolero, konsultfirman jag jobbar åt, tar sina anställda väldigt allvarligt. De har, inom loppet av en månad, bjudit mig och de andra på mat och öl inte mindre än tre ggr! De är dessutom väldigt trevliga, och det känns verkligen mer som en stor familj än bara en arbetsplats, hur klyschigt det än må låta. Ericsson är det inget fel på heller, då de bjuder på julbord på Edsbacka krog (oh lala, den är minsann tvåstjärnig!) i december, låter mig gå en en-veckas kurs i Windows 2003 Server (den är inte billig, kan jag tala om) samt planerar skicka med mig till Barcelona på 3GSM-mässa i februari.

Nu så här precis efter att jag börjat jobba är allting självklart nytt och spännande, men jag kan ändå inte låta bli att känna mig lättad att jag hamnat på en så pass bra arbetsplats till slut. Det känns som att jag äntligen kan andas ut, slappna av och börja fila på resten av mitt liv. Ej längre behöver jag oroa mig för hur jag ska betala nästa månads hyra. Ej längre behöver jag bry mig ifall jag tjänar för mycket pengar på sommarjobbet för att få ut något studiebidrag i höst. Det är en stabilitet, en trygghet, som jag längtat efter länge.

Nej, hur svårt det än är måste jag nog peta till Damian lite. Nu vill husse faktiskt se hur det går i Prison Break!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.