Nailin’ Palin

Sarah Palin finns på Twitter. Inte för att jag är förvånad eller så, det är väl det minsta hon kan göra för att flörta med förstagångsväljare och unga röstare. Det är snarare hur hon framträder på Twitter som förvånar till och med mig. Att folk i alla åldrar och klasser skriver illa på nätet är en sak, men att USAs vicepresidentkandidat skriver följande:

Copenhgen=arrogance of man2think we can change nature’s ways.MUST b good stewards of God’s earth,but arrogant&naive2say man overpwers nature

Jag plockar upp hakan från golvet och nyper mig själv i armen. USA, världens enda kvarvarande superstat, ett land med världens största kärnvapenarsenal, var på vippen att välja DENNA KVINNA som vicepresident, vid sidan av en man som skulle kunna falla död till marken vid första bästa motorknall. Hur är det möjligt?

Jag skulle vilja skriva mer, men jag har verkligen inte ord. Läs hela hennes Twitter-sida istället. Läs och förundras. Läs och begrunda. Read ’em and weep…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.