Snö!

Snö, ja… Vem hade kunnat tro att vi skulle få minusgrader med dubbla siffror i över en vecka? Sen snön kom har det dessutom rullat in dimmoln så att träden är alldeles kritvita av rimfrost. Helt underbart vackert är det…

In other news, jag vill ha en iPhone. Min Nokia 5800 är väl bra, men den slår sig helt enkelt slätt mot iPhonen. Ta som exempel att jag skrivit hela detta inlägg på min iPod touch, nästan utan att behöva korrigera ett enda stavfel själv. En mp3-spelare hanterar skrivande bättre än min faktiska telefon! Hur sorgligt är inte det? Det kan hända att nokian är bättre på vissa saker, men det borde vara talande att jag har mer nytta av min iPod med bara wlan än min telefon med 3G och hela faderuttan. Så nej, även om nokian är bättre än många andra telefoner jag haft tidigare (typ alla), så blir det nog en blank, fin iPhone såfort bindningstiden på min gamla gått ut. I can’t wait.

2 thoughts on “Snö!

  1. Banne mig, jag tänker likadant jag. Det är vackert ute och en iPhone hade legat fint i handen. :) Men nu när nya HTC-luren Nexus One kommer inom bara någon månad med Android 2.1 och allt godis som där hörtill, känner jag att det blir att avvakta en stund till. Lockar inte Android?

    psst. Jag vill fortfarande ut på fotosafari med dig!

  2. Absolut lockar “The Google Phone”, men jag känner samtidigt att den lider av samma problem som alla andra telefoner som inte är iPhone: den är för öppen. Jag gillar öppet, jag är FÖR öppet, men öppet är inte alltid bättre. Apples filosofier passar mig, helt enkelt, och de begränsningar de sätter är för mig helt rimliga, och hjälper till att hålla mig fokuserad.

    Jag vet inte om jag sagt det, men jag har ju nyligen blivit med iMac. Det är så fruktansvärt skönt att INTE ha möjligheten att uppgradera hårdvara, byta OS hit och dit och behöva strula med allehanda tredjeparts-program för saker som antivirus. Det är just begränsningen att jag INTE har så mycket “godis” som gör att jag uppskattar det jag har mer :)

    Nu kommer det ju också eventuellt en ny iPhone 4G snart, så vi får väl se lite vad som händer. Oavsett kan jag inget göra förrän min bindningstid gått ut i sommar…

    Fotosafari ja, just det. Imorrn vore ju perfekt, om det blir klart väder så kommer rimfrosten bli riktigt smarrig. Dock vet jag inte om jag kommer ha tid att komma ut imorrn… Vi får helt enkelt fortsätta försöka hitta nåt bra tillfälle :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.